Затвори
+48 22 424 78 59

Како можемо да помогнемо?

+381 65 3350008

Осигуравамо слободу рада
на сваком нивоу
напретка

Понуда:

Асортиман који испуњава највећа очекивања

Детаљније...

Противклизна заштита за степенице

Детаљније...

ГРП решетке (од вештачких материјала)

Детаљније...

Самозатварајуће сигурносне капије

Детаљније...

Магацински одбојници

Детаљније...

Конструкције од ГРП/ФРП

Детаљније...

Системи ограда и рукохвата

bezpłatny pomiar
i wycena
doradztwo
techniczne
projekt
i wizualizacja
dostarczenie
produktu
montaż

Вредности кључне у послу

Производи

 • Значајне за безбедност на радном месту
 • Механичка чврстоћа
 • Трајност
 • Уштеда захваљујући дугом веку трајања материјала

Фирма

 • Оријентација према клијенту
 • Учешће запослених у стварању фирме
 • Пријатељска и приступачна слика
 • Професионализам
 • Иновативност
 • Поштење, поузданост и уверљивост
 • Утврђен положај на тржишту

Услуге

 • Поштовање рокова
 • Готова решења
 • Ефикасно управљање
 • Разумна времена испоруке

Позив

Решења која повећавају безбедност

1.

Нудимо безбедна, висококвалитетна, иновативна и повољна решења која минимизирају ризик од несрећа.

2.

Стварамо дуготрајне релације у послу
с нашим клијентима, које се заснивају на узајамном поверењу, сарадњи и испуњавању или чак превазилажењу њихових очекивања.

3.

Унапређивање пословања захваљујући учвршћивању репутације
и подржавање организација/предузећа која преузимају одговорност за поштовање прописа који штите безбедност својих запослених.

Начин рада

Ми смо фирма која игра кључну улогу у сектору безбедности на радним местима и у јавним просторима. Из тог разлога, чврсто верујемо да је у смислу задовољства купаца индивидуални приступ важан колико и квалитет, брзина имплементације и њени трошкови. Поносимо се тиме што нудимо практичне услуге блиско прилагођене потребама наших клијената. Циљ фирме је да нашим запосленима обезбеди радно окружење у којем су тимски рад и индивидуална одговорност кључни фактори за раст и профитабилност компаније. Имамо политику „отворених врата“ за све наше запослене и подстичемо их да дају повратне информације, а такође да се укључују у деловање фирме како би могли слободно да изразе своје коментаре и сугестије.

Локација

Наша фирма се налази у Варшави, одакле имамо приступ најважнијим комуникационим путевима у Пољској. Наши трговци и тим инсталатера послују у свим регионима наше земље, због чега можемо понудити конкурентну процену услуга, без обзира у ком делу земље се налази наш клијент.

Послујемо преко дугогодишњих логистичких партнера, али користимо и сопствена транспортна средства, захваљујући којима пружамо поуздане услуге у вези са испоруком наших производа

Општи услови уговора

Ogólne Warunki Umowy obowiązujące dla każdej umowy sprzedaży oraz usług sp. z o.o.

Општи услови и одредбе који се примењују на сваки уговор о продаји и услугама Evergrip ДОО

Општи услови уговора - за преузимање

 

Обука особља

Трудимо се да проактивни приступ доминира у области обуке особља, захваљујући чему запослени добијају одговарајуће алате за безбедно и компетентно обављање својих задатака.

Квалитет

Стално радимо на значајним сертификатима који самостално потврђују квалитет наших производа. Тренутно наши производи имају, између осталог, сертификат ИСО 9001, ИТБ (пољског Института грађевинске технике) и ПЗХ (пољског Националног института за хигијену).

Средина

Производи од композитних материјала, за разлику од алтернативних, немају тако негативан утицај на животну средину. ГРП производе одликују издржљивост, мала тежина, добра механичка својства, дуг радни век, отпорност на корозију као и једноставно одржавање и конзервација - ово је значајна предност у односу на традиционално коришћене материјале.

Веома смо задовољни чињеницом да можемо понудити производе са тако добрим својствима. Предузели смо кораке да минимизирамо негативан утицај пословања наше компаније на природно окружење. Ово се манифестује, између осталог, у коришћењу рециклаже отпада и смањењу потрошње воде и електричне енергије. Такође смо започели разговоре са нашим кључним добављачима о додавању рециклираних материјала нашим сировинама. Наш циљ је да развијамо активности и формализујемо их у овим областима.