Затвори
+48 22 424 78 59

Како можемо да помогнемо?

+381 65 3350008

Противклизна заштита за степенице

Тражите ли противклизну заштиту за степенице? У Evergrip ћете пронаћи противклизне траке, облоге за степенице, облоге за ивице степеница, као и неклизајуће простирке и навлаке за мердевине произведене у композитној технологији.

Противклизна заштита за степенице

ГРП решетке (од вештачких материјала)

ГРП решетке - основне информације

Полиестерске решетке ојачане стакленим влакнима су јединствена комбинација механичких и физичких својстава. Одлична су алтернатива челичним решеткама. Решетке, које се разликују по структури, димензијама и хемијској отпорности, користе се у многим индустријама. Са ГРП решеткама могуће је равномерно распоредити оптерећење у свим правцима.

ГРП решетке (од вештачких материјала)

Самозатварајуће сигурносне капије

Самозатварајуће сигурносне капије су дизајниране да спрече пад са радних мердевина, евакуационих мердевина и платформи на којима се изводе висински радови. Њихов систем аутоматског затварања заснива се на механизму који користи искључиво гравитацијску силу.

Самозатварајуће сигурносне капије

Evergrip су такође услуге

Пружамо свеобухватан спектар услуга у вези са производима

бесплатно мерење
и процена
техничка
помоћ
пројекат
и визуализација
испорука
производа
монтажа

Магацински одбојници

FLEX IMPACT производи су посебно дизајнирани да стварају безбедно и економично радно окружење. Систем FLEX IMPACT пружа идеалну заштиту за људе, машине, алате, робу, зграде и инфраструктуру свуда тамо, где се крећу виљушкари и друга возила.

Магацински одбојници

Системи ограда и рукохвата

Ограде и рукохвати од полиестерске смоле ојачане стакленим влакнима (ГРП) су идеални за унутрашњу и спољашњу примену, исто као и за уградњу у агресивним окружењима где присуство хемикалија или киселог/сланог ваздуха може довести до убрзане корозије металних компоненти.

Системи ограда и рукохвата